Events Calendar

Bijbel Basics
Wednesday, 15 May 2019,  8:00 - 10:00
Hits : 150
Contact Arjan Eland
  • Waarom? Als we eerlijk zijn kennen de meesten van ons de bijbel – het belangrijkste boek in ons leven - maar heel beperkt. We kennen vaak een aantal verhalen en favoriete teksten, maar de bijbel is meestal niet onze vriend. En daar willen we verandering in brengen: we willen graag dat we (meer) vertrouwd raken met de bijbel!
  • Wat? We organiseren 6 leuke avonden, waarin we met elkaar de bijbel beter leren kennen: hoe is de bijbel ontstaan, waarom is de bijbel geloofwaardig als het woord van God, waarom is het een uniek boek, wat is het grote verhaal, hoe hangen alle bijbelboeken samen, etc.
  • Wie? Het zijn avonden voor jongeren (het wordt niet saai!) en ouderen en alles er tussenin; iedereen die meer vertrouwd wil raken met de bijbel is van harte welkom. Er is geen voorkennis vereist, maar ook de (ver)gevorderde christen is zeker welkom - een opfriscursus is nooit weg toch?
  • Wanneer? We plannen elke maand een avond, van januari tot juni; de data zijn 30/1, 20/2, 20/3, 17/4, 15/5; de datum in juni wordt nog bekeken. De avonden starten om 20.00, en zijn in principe gewoon in de school (de Blesewic)
Location Hoekeindseweg 7a, Bleiswijk