De Driehoek is een gemeente die samenkomt in een schoolgebouw. (Melanchthon De Blesewic, Hoekeindseweg 7a, 2665 KA Bleiswijk)

Dit gebouw huren wij om zondags de samenkomsten in te houden, we doen dat in de zeer ruime aula.  Het voordeel van dit schoolgebouw is dat er veel ruimte is voor ons kinderwerk. Er bestaat verder geen relatie met de school. Het schoolgebouw staat in Bleiswijk aan de Hoekeindseweg. Dit is de weg, die van de zuidkant Bleiswijk inkomt. Het gebouw staat niet direct aan de weg, maar onderaan de dijk. Om de ingang te bereiken moet het gecombineerde fiets- wandelpad wat vanaf de Hoekeindseweg naar beneden loopt, worden ingegaan.

Rondom de school zijn een aantal parkeerplaatsen, waar auto's kunnen worden geparkeerd (in de richting van het dorp zijn 2 ruime parkeerplaatsen en verder is er 1 achter de school). In de meeste gevallen is het dan een klein stukje lopen om bij de ingang van de school te komen, deze is aan de voorzijde van de school (aan de Hoekeindseweg).

Uiteraard willen we zo min mogelijk overlast aan de buren bezorgen en de vraag is dan ook om de auto's inderdaad op de aangegeven parkeerplaatsen te parkeren. Hierbij ook het verzoek om  de parkeerplaats van de begraafplaats vrij te houden.

Op het schoolplein is voldoende ruimte voor het plaatsen van fietsen en/of bromfietsen.