Preken

Latest sermons by
Sun, Jul 21, 2019
Genade moet waar worden in je leven
Wed, Jul 03, 2019
Duration: 1 hr 29 mins 39 secs
Tijdens de laatste avond van Bible Basics, kijken we naar de verschillende brieven die zijn geschreven, zoemen in op de verschillende reizen die Paulus heeft gemaakt en wagen we ons als laatste aan Openbaringen. Alles bij elkaar (weer) te veel voor één avond, maar ook weer de moeite waard.
Wed, May 15, 2019
Duration: 1 hr 29 mins 26 secs
Na een algemeen beeld van de bijbel en het Oude Testament, starten we deze avond met het nieuwe testament. En we beginnen met de vergelijking met een bloembol, waaruit een mooie bloem komt. Vervolgens kijken we naar de Evangeliën en naar Handelingen.
Wed, Apr 17, 2019
Duration: 1 hr 36 mins 29 secs
In de start wordt weer even stevig teruggekeken naar de vorige avonden en wordt de geschiedenis afgemaakt. Dan duiken we in wijsheidsliteratuur en poëzie. Als laatste worden de 17 boeken van de profeten langsgelopen. In de tijd en met hun (hoofd-) boodschap.
Wed, Mar 20, 2019
Duration: 1 hr 25 mins 29 secs
Na het ontstaan van de bijbel en de grote lijn van de bijbel (avond 1 en 2), duiken we de derde avond in het Oude Testament. Dat doen we in twee delen en het eerste gedeelte gaat over de Torah en Geschiedenis. Of het allemaal in één avond past? Luister de avond na en bekijk de presentatie er bij.
Wed, Feb 20, 2019
Duration: 1 hr 23 mins 22 secs
Het grote verhaal van de Bijbel in één avond verteld? Het lijkt onmogelijk, maar de grote lijn is verteld en ook hebben we gekeken naar "Wie de Mol is" in de Bijbel. Vanaf de schepping naar de wederkomst van de Heer en de mol was er in veel gevallen bij. Het verhaal in audio, de tijdlijn en de invulling daarvan in de presentatie
Wed, Jan 30, 2019
Duration: 1 hr 21 mins 15 secs
Eerste avond van Bijbel Basics, waarin we op zoek gaan naar het ontstaan van de Bijbel, het ontstaanvan de Bijbel en het bewijs dat de Bijbel getrouw is.
Powered by: Preachitsuite